Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Joan, en lluita contra els gats

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses preveu establir un acord amb l'Associació de Gats i els veterinaris locals per tal de combatre la proliferació de gats descontrolats a la localitat.

El tema dels gats va sorgir en el darrer ple, quan el regidor Sergi Albrich (ERC) va preguntar per les colònies de gats descontrolades de la vila. Va indicar que els gats no estan esterilitzats i rebenten les bosses d'escombraries. Albrich va indicar que havien localitzat algun gat enverinat i que hi havia malestar a la població.

La regidora de l'equip de govern, Sandra Soler, li va respondre que es tracta d'una temàtica difícil, per la qual ja ha mantingut diverses reunions amb l'Associació de Gats de Sant Joan de les Abadesses. Va avançar que l'Associació, en els darrers temps, ha buscat controlar la situació, sobretot les colònies de gats. Va indicar que en el termini de dos mesos podrà disposar de resultats referents a les esterilitzacions.

També va intervenir l'alcalde, Ramon Roqué (MES), el qual va assenyalar que han aprovat uns pressupostios per fer esterilitzacions. Va indicar que la regidora ha invertit moltes hores en el decurs de molts mesos en la solució del problema dels gats.

També va avançar que tenen la intenció de modificar el Reglament de Tinença d'Animals per incloure-hi temes de gats.

Prem per veure més contingut per a tu