Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona espera assolir el 80% d'ocupació pel pont de Tots Sants

L'elevada ocupació de la ciutat i els seus voltants es deu en part al fet són les fires de Sant Narcís

Girona espera assolir el 80% d'ocupació pel pont de Tots Santsmarc martí

La ciutat de Girona espera arribar a una ocupació hotelera del 80 per cent en el pont de Tots Sants, segons les previsions de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona.

Aquesta xifra serà inferiora l'Alt Empordà (55%), Costa Brava Centre (60%) i Costa Brava Sud (70%), especialment si es té en compte que, en aquesta època, només la meitat dels establiments hotelers del litoral gironí estan oberts al públic.

L'elevada ocupació de la ciutat de Girona i els seus voltants es deu en part al fet que el pont de Tots Sants coincideix amb les festes de Sant Narcís, en les quals s'organitzen múltiples activitats.

A les zones d'interior de les comarques de la Selva i la Garrotxa es preveu arribar al 55 i el 75 per cent d'ocupació respectivament i, a les de muntanya de la Cerdanya i el Ripollès, al 63 i el 70 per cent.

El perfil del turista que visita aquestes comarques en aquestes dates és el de parelles de mitjana edat d'entre quaranta i seixanta anys, famílies catalanes de Barcelona i Girona i ciutadans francesos.

La mitjana de les estades per persona i nit oscil·la entre un i dos dies segons les mateixes previsions

Prem per veure més contingut per a tu