Segueix-nos a les xarxes socials:

Un estudiant de l'Escola d'Hostaleria de Girona opta a un premi estatal d'alta cuina

L'alumne del grau superior de Direcció de Cuina Ezequiel Álvarez es classifica per al concurs Le Cordon Bleu de Madrid amb 50 joves més

Un estudiant de l'Escola d'Hostaleria de Girona opta a un premi estatal d'alta cuina

Un estudiant de Direcció de Cuina de l'Escola d'Hostaleria de Girona, Ezequiel Álvarez Barroso, s'ha classificat per a un concurs estatal d'alta cuina, per al qual s'han seleccionat 50 futurs cuiners -7 de Catalunya. Es tracta del Premi Promeses de l'alta cuina de Le Cordon Bleu Madrid, que està dotat amb una beca per cursar un diploma valorat en més de 23.000 euros per al guanyador i un certificat de Cuina, Pastisseria o Cuina espanyola amb un cost de 8.000 ? per al segon classificat.

Ezequiel Álvarez té 19 anys i és de Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental, fins on es dseplaça cada dia des dels 16 anys, quan va decidir que volia estudiar a l'Escola d'Hostaleria de Girona pel seu «prestigi». Després de cursar-hi un grau mitjà de Cuina i Gastronomia, ara en fa un de superior de Direcció de cuina i, quan acabi, va explicar que aspira a tenir el seu restaurant i «aprendre dels millors, m'agradaria anar al Celler de Can Roca i fer estades en molts restaurants». Té un canal de cuina a YouTube des de fa tres anys i s'ha presentat a nombrosos concursos; l'últim, el GMchef del que ha quedat 3r. Ara, per a Le Cordon Bleu, ha de preparar una vídeo recepta per a la següent fase.

Prem per veure més contingut per a tu