Girona 47 assistents al curs de cuina vegana
Quaranta-set persones van assistir ahir a la segona edició del curs de cuina vegana apta per a celíacs que organitza Diari de Girona amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó i amb el patrocini de No + Gluten. Impartida per Matthias Hespe, la formació va servir als assistents per descobrir d'una manera amena quina és la base de la cuina macrobiòtica i com fer una cuina vegana sense patir carències o falta de nutrients.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Denuncien l'agressió a un àrbitre per part d'un membre de la Canya durant un partit de futbol
-
Diversos municipis del Gironès i la Selva superen els 50 litres de pluja
-
Les patronals del Ripollès reclamen un acord per al futur de la Vall de Núria: "Hi ha en perill molts llocs de treball"
-
Iniciativa pionera per garantir el relleu agrari a les explotacions de la Garrotxa
Comentaris
Veure comentaris