Segueix-nos a les xarxes socials:

Controlaven el grup criminal de Banyoles des de Galícia

Els Mossos van detenir divendres quatre persones i el líder de la banda es troba en cerca i captura al nord d'Espanya · Venien cocaïna des d'un pis de la capital del Pla de l'Estany

El Pla de l'Estany va viure aquest divendres una operació antidroga que ha culminat, com va informar Diari de Girona, amb la caiguda d'un grup criminal dedicat al tràfic de drogues. Diari de GironaEn aquests moments aquest grup estava establert a Banyoles però un dels seus líders es va desplaçar fins a Galícia, des d'on ara estava controlant l'organització. Es dedicaven al tràfic de cocaïna.

Segons va avançar ahir la Cadena Ser, les quatre detencions són resultat d'una feina de mesos de la Unitat Central d'Estupefaents dels Mossos d'Esquadra, que s'han dedicat a fer seguiments dels membres de l'organització criminal. En l'operatiu també hi va participar el Servei de Vigilància Duanera, ja que els Mossos van descobrir que feia poc que el grup també estava controlat des de Galícia, punt des d'on el líder controlava la venda. Els pisos que van escorcollar aquest divendres se situen al barri de Can Puig de Banyoles i, també, van escorcollar un habitatge de Porqueres. En total, la policia va realitzar fins a vuit escorcolls en domicilis.

En aquests, els policies van comissar més 300 grams de cocaïna i més de 15.000 euros. Segons l'emissora, les vendes del grup eren diàries i, en alguns casos, els compradors anaven a adquirir la droga a casa d'un dels implicats a Banyoles mateix.

Els detinguts van passar el cap de setmana a disposició judicial i el jutge de guàrdia de Girona ha decidit que dos dels detingutsentrin a presó provisional sense fiança. Els altres dos han quedat en llibertat provisional. I l'instal·lat a Galícia té en vigor una ordre de detenció.

Prem per veure més contingut per a tu