Segueix-nos a les xarxes socials:

El 65è aniversari dels gegants de Salt aplega més d'una vintena de colles

Vint-i-quatre grups d'arreu de Catalunya van acompanyar durant el dia d'ahir l'Eulàlia i en Grau, els gegants saltencs

El 65è aniversari dels gegants de Salt aplega més d'una vintena de colles

18

La vila de Salt va acollir ahir l'última jornada del cap de setmana de celebració del seixanta-cinquè aniversari dels seus gegants l'Eulàlia i en Grau. Per fer-ho, es va celebrar una plantada de gegants amb la participació de 24 colles geganteres d'arreu de Catalunya. El recorregut de la plantada va sortir del parc del Monar i va travessar diversos carrers fins a arribar al camp de futbol, al costat del pavelló, constantment acompanyats de música, ball i fal·lera gegantera.

El portaveu dels Amics dels Gegants de Salt, encarregats d'organitzar l'esdeveniment, Jordi Álvarez, es mostrava molt satisfet en valorar la jornada festiva: «Estem molt contents de veure la participació de tot el poble i la implicació del teixit empresarial de Salt». Álvarez remarcava que aquest aniversari ha servit per «donar a conèixer» l'Eulàlia i en Grau, ja que molts vilatans «desconeixen» que tenen edat de jubilar-se.

Per acabar, Álvarez va remarcar que totes les escoles de Salt han pogut conèixer una mica més la història dels seus gegants gràcies a l'exposició que han visitat al llarg de la setmana a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, on han pogut veure una petita mostra de la vida de l'Eulàlia i en Grau.

Prem per veure més contingut per a tu