Segueix-nos a les xarxes socials:

El càmping Cala Llevadó, elegit a Essen el millor de l'estat i dels millors d'Europa

L'establiment de Tossa de Mar va ser guardonat pels membres del principal club alemany de caravàning

El càmping Cala Llevadó, de Tossa de Mar, ha estat guardonat per la seva trajectòria i excel·lent qualitat, amb el prestigiós DCC Europa Preis per part del principal club de caravanistes alemany, el Deutscher Camping Club, que compta amb uns 85.000 membres. A l'acte, celebrat la setmana passada a Essen, només es van guardonar tres càmpings més a tot Europa: un de Croàcia, un d'Alemanya i un d'Àustria. Els premis, que es concedeixen en base a les valoracions dels clients, es van lliurar en el marc de la fira Reise + Càmping a Essen ( Alemanya), un certamen internacional de turisme, càmping i caravàning.

Cala Llevadó disposa de 612 parcel·les i 87 bungalous. Es va obrir l'any 1959 i està gestionat per la família Aromir Massaguer. En temporada alta arriba a concentrar uns 1.800 clients. L'establiment destaca per la seva aposta per la qualitat dels allotjaments i la seva integració dins la natura. Cala Llevadó ha estat pioner en la posada en marxa del concepte glamping en el món del càmping i també en impulsar els bungalous ecològics.

El president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, va remarcar la gran importància d'aquest premi i el gran reconeixement obtingut un any més a l'àmbit europeu pels càmpings de les comarques de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu