Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de Llagostera salva un home en aturada amb l'ús del desfibril·lador

Després de dues descàrregues, el ciutadà francès de 65 anys, va recuperar les constants vitals i va ser traslladat al Trueta

La Policia Local de Llagostera salva un home en aturada amb l'ús del desfibril·ladorfoto d'arxiu

La Policia Local de Llagostera (DEA). L'home va entrar en aturada i gràcies a l'ús de l'aparell, va recuperar-se.

Els fets es remunten a ahir al vespre quan la Policia Local va rebre una trucada alertant d'una possible parada cardiorespiratòria. D'un ciutadà francès de 65 anys, que estava a la carretera C-65, a la zona del Veïnat de Gaià.

Els agents varen realitzar la reanimació cardiopulmonar i varen conectar-li el DEA. Després de dues descàrregues, l'home va recuperar les constants vitals i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona pel SEM.

Llagostera disposa de dos desfibril·ladors mòbils en dos vehicles policials i tres desfibril·ladors fixes externs instal·lats a la Plaça Catalunya, al CAP de Llagostera i al Pavelló municipal d'esports.

L'ús i disposició d'aquests desfibril·ladors s'emmarca dins del programa Girona, territori cardioprotegit impulsat des de l'organisme Dipsalut de la Diputació de Girona

Així mateix, segons informa el consistori, amb la voluntat de poder actuar en cas de trobar-se en una situació de parada cardiorespiratòria en els centres educatius de primària del municipi, l'Ajuntament de Llagostera va dotar l'any passat, les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes d'un aparell Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA).

Prem per veure més contingut per a tu