Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona celebra els 75 anys dels jardins de la Devesa

Està previst que es presenti un llibre sobre la Devesa on han col·laborat molts personatges il·lustres de la ciutat i que inclou fotografies del fotògraf gironí Jordi S. Carrera

Girona celebra els 75 anys dels jardins de la Devesaaniol Resclosa

Fa 75 anys que els jardins romàntics del Parc de la Devesa van ser declarats artístics i ahir al migdia es va celebrar aquest fet històric a la seu de l'entitat organitzadora, l'Associació de Veïns Devesa-Güell de Girona (juntament amb l'Ajuntament de la ciutat), situada a la Rosaleda.

La commemoració de l'aniversari va aplegar assistents i activitats, amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Bisbal Jove i una representació teatralitzada de la mà de Terramar, amb personatges de l'època per recrear escenes històriques que des del 1943 han tingut lloc en l'espai més antic destinat a zona verda a Girona.

D'altra banda, també està previst que es presenti un llibre sobre la Devesa on han col·laborat molts personatges il·lustres de la ciutat i que inclou les fotografies del parc del fotògraf gironí Jordi S. Carrera. Per potenciar el contingut patrimonial i ambiental de la zona, des de fa temps s'hi organitzen activitats, per exemple, cursets o vermuts musicals.

Prem per veure més contingut per a tu