Segueix-nos a les xarxes socials:

Jutgen l'acusat d'intentar matar una dona a punyalades a Palamós

El Ministeri Fiscal demana nou anys de presó per a l´encausat, així com 6.400 euros en concepte de responsabilitat civil

Jutgen l'acusat d'intentar matar una dona a punyalades a Palamós

La secció tercera de l'Audiència de Girona jutjarà la setmana que ve un home acusat d'haver intentat matar una dona a ganivetades a Palamós. Tal com es relata als escrits d'acusació de la fiscalia, els fets van tenir lloc el juliol del 2017, quan agressor i víctima van quedar per veure's a la zona del geriàtric de la localitat.

L'acusat va proposar a la víctima amb qui mantenia una relació d'amistat que l'acompanyés a la barraca on ell vivia (ubicada a la urbanització Balitra) i allà li va proposar que passés la nit amb ell per tal de mantenir relacions sexuals. Tal com recull el document, no era la primera vegada que li feia aquesta proposta. La dona s'hi va negar, i va ser llavors quan l'home va treure una navalla de 8 centímetres de fulla i mànec de fusta amb la qual li va intentar clavar una punyalada a la zona del coll.

El Ministeri Fiscal creu que la intenció de l'acusat «era posar fi a la seva vida» o, almenys, que «era plenament conscient que podia provocar la mort» a la dona. Aquesta va esquivar l'atac del seu agressor, però tot i això va ser ferida lleugerament en aquesta part. Paral·lelament a l'atac, l'home li va dir que «li tallaria el coll i que no sortiria viva d'aquí».

A continuació, relata l'escrit, en veure frustrat el seu intent, «l'acusat va atacar amb dues punyalades més la dona que van impactar en diferents parts del seu cos». En continuar amb aquesta intenció, la dona es va defensar amb les mans, rebent d'aquesta manera una sèrie de ganivetades en aquestes. Finalment, la víctima va poder escapar del lloc dels fets, perseguida per l'acusat, que li anava cridant «et mataré, et mataré» amb la navalla aixecada. No va deixar de fer-ho fins que el seu cunyat ?que es trobava treballant en un camp pròxim a la zona? el va poder retenir. El mateix dia en què van passar els fets, el processat va ser detingut per la policia, i actualment es troba en presó provisional des del 26 de juliol de l'any passat.

Nou anys de presó

Per aquests fets, el Ministeri Fiscal acusa l'home d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i li demana nou anys de presó. També contempla una indemnització de 6.400 euros a la víctima en concepte de responsabilitat civil, tant per les lesions com per les seqüeles que aquestes li haurien deixat, com per exemple cicatrius.

Prem per veure més contingut per a tu