Així és el Terra, el nou restaurant amb estrella de Paco Pérez
Antonio Arcieri i Marcos González comanden l'oferta gastronòmica de l'establiment de l'hotel Alàbriga
El restaurant Terra, que dimecres va rebre la seva primera estrella Michelin, porta el segell de Paco Pérez (del Miramar de Llançà). Situat al luxós Hotel Alàbriga, aposta per portar a taula l'essència de la cuina Mediterrània de sofisticació que caracteritza el xef.
A banda del lideratge de Paco Pérez, a l'equip del Terra destaquen el paper d'Antonio Arcieri i Marcos González, que comanden una oferta gastronòmica que en els darrers mesos ha incorporat la xef Andrea Dopico, que s'ocupa de la cuina dolça.
A la carta hi trobem plats com les espardenyes amb cigrons, un caneló d'escamarlans, un ajoblanco de meló amb pilpil, porquet ibèric amb dumpling de verdures, espatlleta de xai, gofre d'alfàbrega, tonyina amb un escabetx exprés, o tomàquet escalivat i percebe. També destaquen els arrossos i una gran varitat de peixos, com ara el turbot amb suc de rostit.
Temes
Més a Comarques
-
Adif vol ampliar a cent treballadors la base de manteniment de Ripoll
-
Sant Joan de les Abadesses es planteja canviar la Policia Local per un cos de Vigilants
-
Dos detinguts a Puigcerdà per un robatori amb força en un restaurant
-
Acció Climàtica contracta ramats perquè netegin els boscos de zones estratègiques i ajudin a prevenir incendis