Segueix-nos a les xarxes socials:

Els 'Mobile Learning Awards' premien l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell

El jurat valora la visió sostenible de la tecnologia i la capacitat de generar idees del centre

Els 'Mobile Learning Awards' premien l'escola Prats de la Carrera de PalafrugellEducació

El projecte «Ei, et penja un fil» de l’escola Prats de la Carrera, de Palafrugell, ha guanyat el segon premi dels Mobile Learning Awards, en la modalitat d’Experiències i propostes d’aula. Montserrat Jiménez ha recollit el guardó.

El conseller d’Educació, ha entregat els guardons aquest dijous. Aquests premis formen part del programa mSchools, una iniciativa que desenvolupa la creació i l’aprenentatge amb les tecnologies mòbils. Sobre la iniciativa baixempordanesa, el jurat ha valorat que aporta una visió sostenible de la tecnologia i la seva capacitat de generar idees i promoure la creativitat davant de les necessitats de la societat.

Robòtica, música o alfabetització digital

Els Mobile Learning Awards al voltant de temes com per exemple la robòtica, la música o l’alfabetització digital, i que s’han dut a terme en centres educatius catalans a través de l’ús de la tecnologia mòbil. Enguany, els organitzadors han destacat l’increment de participació dels centres participants, i sobretot del professorat, passant dels 90 projectes presentats a concurs arreu de Catalunya als 140 de l’edició d’enguany. Així, s’han proposat experiències educatives d’innovació amb tecnologies digitals provinents de 25 centres educatius, 6 AMPA i 109 docents.

Josep Bargalló ha entregat els guardons en el marc del Changing Education Together del Mobile World Congress. L’han acompanyat la mànager general del Mobile World Capital a GSMA, Therese Jamaa; el director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau; el comissionat d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba; i el director de l’mSchools, Albert Forn. El titular d’Educació ha posat de relleu les possibilitats que la tecnologia mòbil ofereix en l’àmbit educatiu.

Prem per veure més contingut per a tu