Poca demanda a les escoles d'hostaleria
L'escassa demanda de l'especialitat de professional de sala a les escoles d'hostaleria és un dels problemes amb què es troba el sector, i que la nova Associació té la intenció d'ajudar a corregir. «La majoria d'estudiants aspiren a ser cuiners, i demanen aquesta formació, perquè en els últims anys la cuina s'ha posat de moda», asseguren els responsables de l'associació, que en canvi veuen que en les escoles d'hostaleria més petites la demanda dels estudis de sala és molt reduïda, la qual cosa provoca el risc que acabin desapareixent. Evitar-ho és un altre dels objectius que s'han marcat.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Més de 700 alumnes participen en la 37a edició del concurs de murals al carrer de Blanes
-
L'exgerent de la Regió Sanitària de Girona Miquel Carreres entra al Consell d'Aministració de l'IAS
-
L'hospital d'Olot premia un sistema de monitoratge amb intel·ligència artificial
-
L’Idibgi publica un joc virtual de divulgació científica
Comentaris
Veure comentaris