Segueix-nos a les xarxes socials:

La víctima era cosina germana de la farmacèutica d'Olot Maria Àngels Feliu

Va ser condemnada per deixar penjades 13 parelles que havien de celebrar el banquet de casament al seu restaurant

Mort a Estanyol

17

La dona trobada morta a l'interior d'un cotxe a Bescanó era Conxita Feliu, cosina germana de la farmacèutica segrestada a Olot, Maria Àngels Feliu. Conxita va tenir un paper rellevant durant el segrest de la farmacèutica, no estalviant-se crítiques a la Guàrdia Civil i assegurant que fins i tot ella va ser investigada com a presumpta segrestadora. També va estar relacionada amb la polèmica en conèixer-se que la dona de Joan Casals, un dels sospitosos del segrest de la farmacèutica, es va allotjar en un hotel del qual Conxita era propietària a Barcelona. Concretament, Conxita Feliu va explicar durant el judici que la seva família li va demanar que es guanyés la confiança de la dona i que li intentés treure informació sobre el cas.

Per altra banda, Conxita Feliu va ser condemnada l'any 2012 a pagar 27.500 euros més els interessos a tretze parelles a les quals va deixar penjades després d'haver-se compromès a organitzar el seu banquet de casament al seu restaurant Mas Batlle de Quart. Feliu va contractar els banquets entre el segon semestre de 2010 i el primer de 2011 tot i patir seriosos problemes econòmics i conèixer que la podien desnonar.

El març de 2011 va desparèixer després d'enviar un correu electrònic a les tretze parelles en el qual assegurava que era «impossible» celebrar el banquet. Feliu va obrir les portes del restaurant l'any 2008 i amb el pas del temps va començar a tenir problemes econòmics i es va anar retardant en els pagaments fins deure uns 40.000 euros. Els propietaris de la masia on es trobava el restaurant la van denunciar i el mes de febrer de 2011 el jutjat va dictar una ordre imposant el desallotjament de Feliu.

Prem per veure més contingut per a tu