Segueix-nos a les xarxes socials:

Noel Alimentaria beca els estudis universitaris de quatre joves de la Garrotxa

Mariamu Dukuray obte una ajuda per començar el grau d'Infermeria a la Universitat de Girona

Noel Alimentaria beca els estudis universitaris de quatre joves de la Garrotxa

L’exalumna de l’institut La Garrotxa ha rebut una beca de la Fundació Maria Rosa Sans, vinculada a Noel Alimentaria, que dona suport econòmic a estudiants de la Garrotxa amb pocs recursos econòmics i que inicien els estudis universitaris. Dukuray cursarà el grau d’Infermeria a la Universitat de Girona i la beca cobrirà part de les despeses del primer any acadèmic.

Entrega de la beca

Aquesta és la segona edició de l’ajuda, que s'ha entregat aquest dijous a la planta principal de Noel Alimentaria, a Sant Joan les Fonts, amb la presència del president i el vicepresident de la Fundació Maria Rosa Sans, Joan i Tomàs Boix, respectivament; el president del Consell comarcal, Santi Reixach; l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Artur Colomer; l’alcaldessa de Sant Joan, Maria Vidal; el promotor d’una de les ajudes, Sergi Vidal; i els alumnes becats l’any passat, Xinying Lin, Laura Doblas i Zhongkai Dai. A tots tres se’ls ha renovat l’ajuda.

La beca finança la matrícula i les taxes obligatòries de la universitat, l’allotjament, la manuntenció, els desplaçaments i el material docent. Enguany, la fundació aporta prop de 10.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu