Segueix-nos a les xarxes socials:

Llibertat provisional per al conductor begut d'Aiguaviva que va estimbar el cotxe

Va perdre el control, va sortir de la via i va bolcar, cosa que va provocar la mort de l'acompanyant

El jutjat de guàrdia de Girona ha decretat llibertat provisional amb mesures cautelars per al conductor del cotxe en què va morir un noi a Aiguaviva. Entre aquestes, la retirada del passaport, la prohibició de conduir durant sis mesos (prorrogables si no hagués finalitzat la instrucció) i l'obligació de comparèixer cada quinze dies al jutjat.

La causa esta oberta per homicidi imprudent i per conducció sota els efectes de l'alcohol. Els fets van passar la matinada de diumenge a la GIV-5332, en zona urbana.

El conductor va perdre el control, va sortir de la via i va bolcar. Com a conseqüència del xoc, va morir el passatger del davant, veí de Girona i de 25 anys. El conductor, en estat menys greu, va ser traslladat a un hospital de Girona.

El sinistre va passar a tres quarts de quatre de la matinada del dissabte, dia 26 d'octubre, a la GI-533 a l'alçada d'Aiguaviva. El conductor detingut va perdre el control del vehicle, que va acabar sortint de la via i va bolcar.

A conseqüència del xoc, va morir el passatger del davant, que era veí de Girona i tenia 25 anys. Arran de l'accident, es van activar cinc patrulles de Mossos, tres dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM, que no van poder fer res per salvar la vida del jove.

El conductor va ser detingut el diumenge a la tarda perquè havia donat positiu en el control d'alcoholèmia.

Prem per veure més contingut per a tu