Segueix-nos a les xarxes socials:

Olot prepararà aparcaments limitats i gratuïts davant les farmàcies

La CUP va presentar una moció en l'últim ple que va ser aprovada amb el suport de tots els grups

L'Ajuntament d'Olot treballa en un pla destinat a dotar de places d'aparcament les farmàcies. Ho va anunciar el regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona. Sellabona va plantejar l'existència del Pla com a resposta a una moció de la CUP que va ser aprovada per unanimitat.

Abans, la regidora Adriana Roca (CUP) va exposar que «les farmàcies són espais que s'han d'utilitzar sovint i a vegades no amb la plenitud de les nostres condicions. I és lògic i necessari que els usuaris hi puguin accedir amb facilitat». A partir de la constatació, Roca va demanar que s'habiliti una zona d'aparcament d'un quart d'hora davant de totes les farmàcies d'Olot.

Sellabona va respondre que ja han habilitat aparcaments a algunes farmàcies. «I les que resten les tenim sobre plànol», va exposar.

De les 16 farmàcies que hi ha a Olot una meitat estan situades en els carrers del centre i l'altra en barris o zones de la perifèria. En alguns casos estan ubicades davant de vies molt transitades.

En quatre d'aquests últims casos ja tenen habilitats aparcaments de 15 minuts, i on és més complicat fer aparcaments és en les farmàcies del nucli antic.

Fa dos anys, ERC també va plantejar la necessitat de facilitar els aparcaments davant de les farmàcies.

Prem per veure més contingut per a tu