Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Alta Garrotxa acaba un projecte de millora d'equipaments i senders

Reparen el pont del Bolacell, a prop de Beget, sota la direcció d'un especialista en construccions antigues

El Consorci de l'Alta Garrotxa en les últimes setmanes ha finalitzat un projecte de senyalització, millora d'equipaments i reparació de senders. El projecte ha tingut un cost de 20.688 euros, el 90% dels quals finança la Diputació de Girona i la resta, el mateix Consorci.

Pel que fa a equipaments han instal·lat una caseta a Sadernes per recuperar el lloc d'informació al visitant en el lloc d'entrada a l'espai protegit. En les zones d'activitat d'escalada, han instal·lat cartelleres per informar de la nova regulació de les activitats d'escalada i descens de barrancs. A més han editat desplegables amb les noves normes que seran entregats al lloc d'informació als practicants de l'escalada i del descens de barrancs.

D'altra banda i també sobre la base del projecte, han restaurat indrets de la xarxa de senders de l'espai. Han recuperat els llocs esllavissats del GR11 entre Beget i Rocabruna del Pas dels Liberals en el sender d'Hortmoier a la Mare de Déu d'Escales i han recuperat el tram del camí del pont dels Esquellerincs.

D'altra banda, el Consorci ha dut a terme una acció de reparació i millora del pont de Bolacell. Es tracta d'un pont que forma part del camí que antigament unia Beget amb Oix. El pont data del segle XIV i està inclòs a l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

La reparació va ser dirigida per un arquitecte especialitzat en construccions antigues. El pont ara està en bones condicions.

Prem per veure més contingut per a tu