Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Bombers animen a donar sang abans de Setmana Santa

Hostalric, Banyoles, Platja d'Aro, Tordera, Maçanet de la Selva o la Pera s'estrenen en aquesta edició

Els Bombers animen a donar sang abans de Setmana Santabombers

Els Bombers de a Generalitat i el Banc de Sang i Teixits tornen a organitzar la campanya Els Bombers t'acompanyen a donar sang. Com en l'edició anterior, la campanya es realitzarà durant tot el mes de març amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de donacions.

A les comarques de Girona, ja ha començat aquest cap de setmana i s'han acollit donants a Hostalric, Figueres i Banyoles. En total, s'han recollit 362 donacions. A Banyoles, on s'estrenava aquesta campanya, s'han fet 193 donacions i 26 persones que volien oferir la seva sang no van poder per diferents circumstàncies. Hostalric també participava per primer cop en aquesta campanya i s'hi han fet 71 donacions, mentre que a Figueres, 68. A la ciutat de Figueres, el fort vent va impedir que els Bombers poguessin desplegar la seva carpa però es va utilitzar una furgoneta.

Aquesta es va inagurar la setmana passada a Solsona i es clourà el dia 27 de març a la ciutat de Girona. A les comarques gironines, la campanya s'estrena, a banda d'Hostalric i Banyoles, també a Platja d'Aro, Tordera, Maçanet de la Selva o la Pera.

Aquesta serà la sisena edició de la campanya conjunta dels Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits, a la qual s'han sumat diversos ajuntaments. Tots els esforços, per assolir un mateix objectiu: l'augment de les donacions de sang. L'objectiu és aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa per així poder tenir reserves.

Prem per veure més contingut per a tu