Segueix-nos a les xarxes socials:

A presó dos lladres que encastaven cotxes per robar en farmàcies i supermercats

?Els dos detinguts formarien part d'una banda més nombrosa ?Havien comès robatoris a establiments de Girona, Blanes, Palafolls i Granollers

A presó dos lladres que encastaven cotxes per robar en farmàcies i supermercatsmossos d'esquadra

Dos homes han ingressat a presó acusats de delictes de robatori amb força en cinc establiments comercials, la majoria dels quals a la demarcació de Girona. El passat divendres 10 d'abril van passar a disposició judicial els dos detinguts, de nacionalitat italiana i de 19 i 32 anys d'edat, veïns de Palafolls i Lloret de Mar, i posteriorment el jutge va decretar presó provisional per a tots dos. Se'ls acusa de ser els autors de diversos robatoris amb força que es van perpetrar la nit del dilluns 6 d'abril.

Els fets es remunten al 6 d'abril, quan hi va haver un robatori amb força en un concessionari de vehicles de Blanes, on els lladres van sostreure un turisme. Seguidament, van fer dos encastaments amb el vehicle en dues farmàcies, a Blanes i Palafolls. En un dels robatoris van intimidar amb una arma de foc un treballador que tancava el negoci. La Policia Local de Blanes va intervenir en la persecució dels autors la nit del passat 6 d'abril, i la investigació ha anat a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

A més, la matinada del 7 d'abril hi va haver dos nous encastaments, amb el mateix patró operatiu, en un supermercat a Granollers i en una farmàcia de Girona.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona, van detenir la setmana passada dos membres d'un grup criminal pel robatori de diversos establiments essencials durant el confinament. Als arrestats se'ls considera presumptes autors del robatori amb força d'un total de cinc establiments comercials en tan sols dos dies.

Les indagacions policials van permetre identificar-los i saber que formarien part d'un grup criminal més nombrós especialitzat a realitzar encastaments i amb una gran mobilitat operativa.

Detenció als domicilis

Davant d'aquests fets, el 9 d'abril es va establir un operatiu policial que va permetre detenir els dos membres del grup als seus domicilis, un a Palafolls, i l'altre a Lloret de Mar. Els dos arrestats van passar a disposició policial el 10 d'abril i el jutge va decretar presó provisional.

Els Mossos han informat que l'operació continua oberta i no descarten més detencions.

Prem per veure més contingut per a tu