Segueix-nos a les xarxes socials:

Adif dilata la retirada de tres locomotores de Ripoll

L'Ajuntament en demana la retirada del complex ferroviari perquè donen mala imatge L'absència de resposta d'Adif preocupa el consistori

Adif dilata la retirada de tres locomotores de Ripolljordi remolins

El panorama que ofereix l'entrada a Ripoll amb tren o bé per la ronda de Castelladral mostra tres locomotores en evident mal estat en una via morta. L'Ajuntament del municipi ha demanat a Adif que procedeixi a la seva retirada per evitar aquesta imatge, però la resposta que ha rebut fins ara és nul·la. L'alcalde, Jordi Munell, va afirmar que estan esperant que els diguin alguna cosa i va qualificar aquell espai com a «magatzem de ferralla d'Adif o de Renfe».

La fluïdesa en la relació entre Ripoll i Adif és inexistent no només en aquesta darrera demanda, sinó en d'altres que es perllonguen en el temps, com la reparació del pont del tren sobre els rius Ter i Freser, la caseta del guardaagulles, l'absència d'unes baranes en la confluència de la via amb la carretera de Barcelona, una solució pel girador, el dipòsit i les cotxeres o la cessió de l'espai adjacent a la central del passeig de Sant Joan. El mateix Jordi Munell i el regidor de l'àrea de serveis al territori, Joaquim Colomer van queixar-se en el plenari de dimarts passat d'aquesta absència de resposta per part de l'interlocutor ferroviari, que no els fa ser optimistes respecte a la retirada de les tres locomotores.

Prem per veure més contingut per a tu