Segueix-nos a les xarxes socials:

Noves afectacions als trens gironins per les obres de Sants

Els combois de l'R11 (Barcelona-Portbou) iniciaran i finalitzaran el seu recorregut des de l'estació de França

Les obres a les vies de l'estació de Sants, que des de fa mesos causen retards als obres combois que provenen de les comarques gironines, obligaran a modificar els serveis de Rodalies els propers 23, 24 i 25 d'octubre.

En el cas de les línies que connecten les comarques gironines amb la capital catalana, una de les principals afectades serà l'R11, que va des de Portbou fins a Barcelona-Sants. Durant aquests tres dies, els combois d'aquesta línia iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l'Estació de França, i els usuaris amb origen o destinació Passeig de Gràcia i Sants disposaran del metro des de l'estació de Clot-Aragó com a servei alternatiu, a més de la connexió de l'R1 i l'R2 des de Sants. Durant aquests tres dies, els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de metro.

Una altra de les línies afectades serà l'R2 Nord, que uneix l'aeroport del Prat amb l'estació gironina de Maçanet-Massanes. En aquest cas, la circulació de trens es veurà afectada només el divendres 23, ja que es reduirà l'oferta a dos trens per hora i sentit.

Finalment, els combois de l'R3 (que connecta Puigcerdà amb l'Hospitalet de Llobregat passant per Vic) iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a l'estació de Sant Andreu Arenal.

D'altra banda, Renfe i Rodalies també han informat conjuntament que, durant aquests dies, a més de les restriccions explicades, les línies que circulen pel túnel de Passeig de Gràcia, com és el cas de l'R2 nord, veuran modificades les seves vies d'estacionament habitual.

Prem per veure més contingut per a tu