Segueix-nos a les xarxes socials:

El Trueta rep 3,27 milions d'euros de la campanya de mecenatge en sis anys

La campanya Fem+Trueta ha comptat amb 17 fundacions, 75 centres educatius, associacions i altres entitats, 173 empreses i 325 particulars

El Trueta rep 3,27 milions d'euros de la campanya de mecenatge en sis anysFundació Oncolliga

Fa sis anys que l’hospital Josep Trueta va posar en marxa la campanya Fem+Trueta, el programa de mecenatge de l’hospital amb la finalitat d’apropar-lo a la societat gironina i facilitar que tothom qui ho vulgui pugui col·laborar activament en el seu creixement, ja sigui a través de donacions econòmiques directes i donacions de material o bé organitzant activitats solidàries a favor de l’hospital.

En aquest temps, han col·laborat amb el centre 17 fundacions, 75 centres educatius, associacions i altres entitats, 173 empreses i 325 particulars, tal com recull la memòria de l’activitat del 2017 al 2023. 

Aquestes donacions han contribuït a desenvolupar projectes d’humanització per a millorar el benestar de pacients, familiars i professionals, i gaudir d’espais més amables i acollidors.

També han ajudat en projectes assistencials per disposar de nous equipaments i tecnologia capdavantera; projectes de formació avançada adreçada als professionals assistencials; projectes de recerca i d’innovació aplicada a la pràctica clínica i han servit d’ajut per fer front a la pandèmia de la covid-19. 

L’última aportació l’ha fet la Fundació Oncolliga amb diners recollits a la darrera edició de la cursa solidària Oncotrail. S’han destinat a tretze noves butaques, amb un valor de 31.082,48 euros,  per a acabar de renovar la cinquena planta A, on hi ha diverses unitats d’hospitalització.

Prem per veure més contingut per a tu