El carnestoltes de Banyoles homenatjarà el teatre de la ciutat

Se celebrarà els dies 2 i 3 de febrer i comptarà amb una desena d’activitats per a tots els públics

Una comparsa participant en l’edició de l’any passat.

Una comparsa participant en l’edició de l’any passat. / PERE DURAN/NORD MEDIA

Pere Duran

Amb el lema «Banyoles aixeca el teló», aquest migdia s'ha presentat la programació del Carnestoltes, que enguany vol ser un homenatge a la tradició teatral de Banyoles posant l’accent en els antics espais de la ciutat on s’hi feien representacions en diferents formats escènics. El teatre dels Catòlics, el cinema Mercantil i el teatre Victòria són tres equipaments culturals de la ciutat que tornaran a obrir simbòlicament pel carnestoltes amb tres grans cartells de teatre i cinema: el trencaOus, Gats i Maria Poppis.

Les activitats arrencaran divendres 2 de febrer amb la tradicional rua de versots, organitzada per les Gàrgoles de Foc. A la mitjanit, i a l’envelat del recinte de barraques, es farà la Fes-te Cutre, que comptarà amb les actuacions de diversos dj’s. 

Les activitats es reprendran dissabte a la tarda amb la rua infantil, l’activitat més multitudinària, que culminarà a la plaça de les Rodes amb una xocolatada i un concert familiar a càrrec del grup Rikus. Al vespre, a la mateixa plaça de les Rodes, s’iniciarà la rua de nit, que acabarà al recinte de barraques, on es farà la festa de disfresses amb les actuacions de Celtic DJ i Dj Nàtura.

Subscriu-te per seguir llegint