Segueix-nos a les xarxes socials:

Clausuren un edifici del casc antic d'Olot després d'un incendi

Una persona va resultar ferida pel foc i els Bombers qualifiquen l'estat de l'edifici de "no habitable"

Clausuren un edifici del casc antic d'Olot després d'un incendiBombers de la Generalitat

Un edifici d'Olot ha acabat clausurat després d'un incendi. L'immoble presentava deficiències estructurals, però, tot i això, hi vivien almenys cinc persones de forma precària.

El foc es va declarar aquest dijous a la tarda poc després d'un quart de tres en un bloc del carrer Baix del Tura, al casc antic de la població. Fins a la zona s'hi van desplaçar els Bombers amb set dotacions, la Policia Municipal d'Olot i el SEM.

En entrar-hi els Bombers van trobar-se que era un edifici que presentava molt males condicions i que no era habitable. El foc sortosament no va ser massa important, va cremar una manta, però va posar al descobert l'estat de l'immoble. Sortosament en el moment dels fets a l'interior només hi havia una persona.

Cap a tres quarts de vuit, el foc va estar extingit. A continuació, els Bombers van acompanyar també a buscar les pertinences a l'interior.

D'altra banda, el SEM va atendre un home que va resultar ferit lleu i que era el que estava al domicili en el moment dels fets. Per aquest servei, va enviar dues ambulàncies a la zona.

L'ajuntament de la seva banda hi va desplaçar els tècnics municipals que van confirmar els danys estructurals i van decidir clausurar l'edifici. La propietat també està avisada, afegeixen des del consistori.

Prem per veure més contingut per a tu