Clausuren un edifici del casc antic d'Olot després d'un incendi

Una persona va resultar ferida pel foc i els Bombers qualifiquen l'estat de l'edifici de "no habitable"

Els bombers treballant en el servei d'aquest dijous a Olot

Els bombers treballant en el servei d'aquest dijous a Olot / Bombers de la Generalitat

Eva Batlle

Eva Batlle

Un edifici d'Olot ha acabat clausurat després d'un incendi. L'immoble presentava deficiències estructurals, però, tot i això, hi vivien almenys cinc persones de forma precària.

El foc es va declarar aquest dijous a la tarda poc després d'un quart de tres en un bloc del carrer Baix del Tura, al casc antic de la població. Fins a la zona s'hi van desplaçar els Bombers amb set dotacions, la Policia Municipal d'Olot i el SEM.

En entrar-hi els Bombers van trobar-se que era un edifici que presentava molt males condicions i que no era habitable. El foc sortosament no va ser massa important, va cremar una manta, però va posar al descobert l'estat de l'immoble. Sortosament en el moment dels fets a l'interior només hi havia una persona.

Cap a tres quarts de vuit, el foc va estar extingit. A continuació, els Bombers van acompanyar també a buscar les pertinences a l'interior.

D'altra banda, el SEM va atendre un home que va resultar ferit lleu i que era el que estava al domicili en el moment dels fets. Per aquest servei, va enviar dues ambulàncies a la zona.

L'ajuntament de la seva banda hi va desplaçar els tècnics municipals que van confirmar els danys estructurals i van decidir clausurar l'edifici. La propietat també està avisada, afegeixen des del consistori.