Segueix-nos a les xarxes socials:

El Conservatori acull el nou postgrau en Educació Musical

El Conservatori de Música de Girona impartirà aquesta nova edició del títol amb els nous mòduls de musicoteràpia i noves tecnologies

El Conservatori acull el nou postgrau en Educació Musicalacn

Musicoteràpia i noves tecnologies són les novetats de la segona edició del curs de Postgrau en Educació Musical 2008-2009 que imparteix el Conservatori Isaac Albéniz de Girona. Carles Lama, director del conservatori, va afirmar ahir en roda de premsa que "la segona edició suposa una consolidació del curs i una garantia pels professors de música de les comarques gironines per rebre formació sense haver de sortir de Girona, ja que fins al curs anterior, calia desplaçar-se a Barcelona per assistir a un postgrau d'aquestes característiques".

El curs s'adreça a mestres de primària i secundària que hagin finalitzat els estudis o a estudiants que ja han acabat els seus estudis al Conservatori i que vulguin ampliar la seva formació. El diploma es distribueix en quatre mòduls d'especialització: recursos per a la innovació pedagògica, musicoteràpia, àmbits i contextos en educació musical i noves tecnologies a l'educació musical.

El director del curs, Lluís Brugués, va explicar que "el postgrau compta amb 43 professors, fet que garanteix una àmplia visió i un enorme grup de contactes especialitzats per als estudiants". Joan de la Creu Godoy, professor de l'àrea de música de la Facultat d'Educació i Psicologia, va valorar l'ampliació de l'equip docent gràcies a la incorporació de professors del Conservatori, "es tracta de docents que poden aportar els seus coneixements a partir de petites investigacions dins el seu àmbit". Eduard Valenzuela, de la Fundació Universitat de Girona, va parlar del curs de musicoteràpia: "La bona acceptació que va tenir l'any passat ha fet que aquest any s'ampliï l'oferta d'aquest mòdul i s'especialitzi encara més en el terreny musical".

La Diputació de Girona ?concedirà 10 beques als alumnes inscrits al postgrau que exerceixin com a professors a les escoles de música gironines. Lama va destacar la importància de la col·laboració entre la Fundació Universitat de Girona i el ?Conservatori afirmant que "és un exemple d'eficiència amb què s'han de relacionar les institucions". El curs, que inclou 185 ?hores lectives, ja té una trentena de matriculats i començarà el proper dissabte, dia 8 de novembre.

Prem per veure més contingut per a tu