Segueix-nos a les xarxes socials:

Constitueixen a Nova York la Fundació Maragall per estudiar l'Alzheimer

L'objectiu de la Friends of Pasqual Maragall Foundation és desenvolupar una xarxa científica internacional

Constitueixen a Nova York la Fundació Maragall per estudiar l'Alzheimeraniol resclosa

Amics de l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall establerts als EUA han constituït la Fundació Friends of Pasqual Maragall Foundation, entitat col·laboradora amb la fundació per a la investigació de l'Alzheimer.

Aquesta nova fundació, que serà presentada en societat el primer semestre del 2009 a la Gran Poma, té com a objectiu desenvolupar una xarxa científica internacional d'excel·lència i col·laborar en la recaptació de recursos per al Fons Alzheimer Internacional.

Pasqual Maragall va viatjar fa dues setmanes a Nova York, convidat pel King Juan Carlos Center de la New York University, on va aprofitar l'ocasió per pronunciar una conferència sobre les relacions entre Europa i els Estats Units.

Durant el viatge, també es va donar a conèixer, de manera privada, la fa poc constituïda Friends of Pasqual Maragall Foundation.

Acompanyat de la seva dona, Diana Garrigosa, i del director de la Fundació Pasqual Maragall, Jordi Camí, va mantenir contactes privats amb els científics especialistes espanyols establerts a Nova York, com Joan Massagué (Memorial Sloan-Kettering Centre), Carlos Cordón-Cardó (Colúmbia University) i Luis Rojas Marcos (New York University School of Medicine). També es van produir trobades amb els responsables dels centres catalans i espanyols amb representació a Nova York, com el Queen Sofia Spanish Institute, el King Juan Carlos Center, l'Institut Cervantes i el Catalan Institute of America.

Prem per veure més contingut per a tu