Segueix-nos a les xarxes socials:

cinema

Uma Thurman substitueix a Nicole Kidman en un drama amb alt contingut sexual

Serà la parella del vampir de moda a «Bel Ami» un drama d'alt contingut sexual que en principi havia de protagonitzar Nicole Kidman.

Uma Thurman es rendirà als encants del vampir de moda. la protagonista de «Kill Bill» serà la parella de Robert Pattison a «Bel Ami, un drama amb un alt contingut sexual que en principi plantejava a Nicole Kidman com a estrella femenina.

Després que Kidman rebutgés el paper per problemes d'agenda, «The Hollywood Reporter» revel·la que serà Uma Thurman la mentora, amant i esposa del protagonista encarnat per l'estrella de la saga Crepúsculo.

Basada en un conte de guy Maupassant «Bel Ami» explica les peripècies vitals de George Duroy, un soldat de l'exèrcit francès a Argèlia que arriba a París arruinat i amb ganes de viure de la seva bonica cara. El Bel Ami (Bell Amic´ no és culte ni molt intel·ligent, ni treballador, però si irressistible a les dones, que cauen rendides als seus peus.

Sota la direcció de Declan Donnellan

Una de les seves conquistes serà la dona del seu millor amic, una atractiva madura que intrepretarà Uma Thurman i que es convertirà en la figura clau per garantir el seu ascens a l'alta societat francesa.

Declan Donnellan, un dels directors teatrals britànics de més prestigi dirigirà aquesta pel·lícula que comçarà a rodar-se al febrer a Paris, Londre i Budapest.

Prem per veure més contingut per a tu