Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Agrupació Sardanista Costa Brava amplia la seva producció discogràfica

L'agrupació ha enregistrat un nou CD, que presentarà demà passat, alhora que s'homenatjarà Jordi Molina

L'Agrupació Sardanista Costa Brava va incrementant any rere any la seva producció discogràfica, reunint les peces que tenen relació amb la població o amb músics que tenen alguna relació amb Palamós.

Demà passat, diumenge a la tarda, a la Gorga, presentaràn el CD Sardanes a Palamós, volum 9, i alhora faran un homenatge musical a Jordi Molina. El concert anirà a càrrec dels Montgrins, una formació que ja és habitual en l'edició dels treballs discogràfics dels palamosins, sota la batuta del seu titular, Martí Camos i Segura.

L'acte serà conduït com sempre per Francesc Sánchez Carcassés i constarà d'una primera part amb peces del CD, Festa d'Argent a Palamós, de Jordi Molina; De Calonge a Palamós, pel camí vell, d'Antoni Ros Marbà; El carrilet, de Ricard Viladesau; Palamós medieval, una peça d'estrena, original de Francesc Teixidó Ponce; Illes Formigues, una segona estrena original de Josep M. Reglan, i una suite de melodies cantades més populars que ha escrit Antoni Mas Bou sota el títol Viladesau i el mar.

La segona part del concert s'obrirà amb dues noves estrenes, L'escenari de garbí, d'Anna serra; Palamós en el cor, de Jaume Cristal; per continuar amb Rondinaire de Martirio Font, una peça per a contrabais solista, que anirà a càrrec de Jordi Company, que aquesta temporada s'ha incorporat als Montgrins.

Jordi Molina

Tres peces de l'homenatjat Jordi Molina formen part del programa a la segona part, seran Calella, Ciutat Pubilla; El Social, 125 anys, i finalment Xaloc.

Pel que fa al contingut del nou CD, inclou un total de onze sardanes, de les quals quatre són d'estrena, i una suite de melodies cantades. Recupera dues velles composicions, Duet festiu, per lluiment de dos tibles, original de Pau Marons, pseudònim que emprava en algunes sardanes el músic d'Emili Saló, (1905-1988) i Ocells de pas, del palamosí Josep Casanovas Paixero, (1852-1940).

Aquest nou CD de l'Agrupació Sardanista Costa Brava va ser entregistrat a l'Estudi 44.1 d'Aiguaviva (Girona), el passat mes de febrer.

Prem per veure més contingut per a tu