Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ANC constitueix la comissió sectorial "Sardanes per la Independència"

Aquest novembre s'ha constituït Sardanes per la Independència, una nova sectorial dins de l'Assemblea Nacional Catalana. L'ANC és una organització popular, transversal, democràtica i apartidista.

Aquest és el missatge que han donat: "Si formeu part d'una agrupació sardanista o d'una colla, si sou músics o compositors, si formeu part dels nombrosos mitjans de comunicació que donen veu a la sardana, us necessitem. Catalunya viu un moment històric, crucial, i l'objectiu de Sardanes per la Independència és el de sumar esforços cap a la consolidació del nostre país com a Nou Estat d'Europa. Per una banda, volem sumar esforços per donar visibilitat a aquest ball que tant ens agrada, ens diverteix, emociona i uneix.

I per l'altra, volem que les sardanes esdevinguin un nou emblema nacional i, aquesta vegada sí, el d'una nació catalana amb Estat propi. (...) Per adherir-vos a la Sectorial, primer cal que sigueu membres de l'ANC". Ens cal, diuen des de l'assemblea, tot el suport per aconseguir que la sardana estigui plenament representada en aquest projecte de país.

Prem per veure més contingut per a tu