Segueix-nos a les xarxes socials:

Un total de 335 novel·les opten al premi Nadal, i 22 concorren al Josep Pla

Un total de 335 novel·les concorren a la 71a edició del Premi Nadal, el veredicte del qual es farà públic en la tradicional vetllada literària del dia 6 de gener a Barcelona. La majoria dels manuscrits provenen d'Espanya, sent les províncies de Barcelona i Madrid les que compten amb un nombre més alt de participants. També s'han rebut originals d'Alemanya, l'Argentina, Bolívia, Xile, Colòmbia, Cuba, els Estats Units, França, Anglaterra, Nicaragua, Mèxic, Puerto Rico i Veneçuela.

El jurat en aquesta ocasió està format per Germán Gullón, Lorenzo Silva, Andrés Trapiello, Clara Sánchez i Emili Rosales, i haurà d'escollir entre obres en les quals abunden tant les que es basen en la intriga com les de tall intimista.

D'altra banda, en la 47a edició del premi Josep Pla concorren un total de 22 obres, procedents de tot l'àmbit lingüístic català. Entre els originals presentats predominen les obres ambientades en el present i també n'hi ha sobre conflictes socials i novel·les històriques protagonitzades per personatges reals.

Prem per veure més contingut per a tu