Segueix-nos a les xarxes socials:

Expulsen un pacient xinès que va passar tres anys vivint en un hospital

Les autoritats xineses van expulsar per força un pacient d'un hospital de Pequín després de romandre ingressat en el centre durant 3 anys i mig i no pagar les factures mèdiques, segons van informar ahir els mitjans locals. L'home, de cognom Chen, va patir un accident de cotxe a l'agost de 2011 i va ser ingressat a l'hospital Jingmei de la capital xinesa per rebre tractament.

Tot i que li van donar l'alta un mes després, va haver de tornar a ser ingressat durant tres mesos a causa d'un fort dolor a les cames, encara que transcorregut aquest període de temps els doctors li van donar el vistiplau per tornar a casa seva.

Chen, però, va insistir que patia molt dolor i que era incapaç de posar-se dret a causa d'una trombosi venosa profunda, malaltia que sol aparèixer sovint en pacients que no s'aixequen del llit durant molt temps- i fins i tot no va assistir a les noces del seu fill per romandre a l'hospital.

El pacient, que no tenia cap tipus d'ingressos, es va negar en repetides ocasions a abandonar el centre i va acumular una factura mèdica de 2 milions de iuans (uns 285.700 euros), que mai va arribar a pagar, va explicar un metge de l'hospital, Zhang Jinying, al diari China Youth Daily.

L'hospital va decidir portar el cas als tribunals, i encara que Chen va al·legar inicialment que el centre havia falsificat els resultats del seu estat de salut, la justícia va ordenar que el pacient havia d'abandonar el lloc.

Prem per veure més contingut per a tu