Segueix-nos a les xarxes socials:

El papa Francesc gravarà un vídeo mensual en espanyol per pregar

L'objectiu de l'audiovisual, que serà subtitulat en 10 idiomes, és «guiar l'oració» sobre els reptes humans

El papa Francesc gravarà un vídeo mensual en espanyol per pregardiari de girona

El papa Francesc publicarà cada mes un vídeo en què explicarà en espanyol la intenció que ha de guiar l'oració dels catòlics en relació amb els principals reptes de la humanitat, segons va informar ahir Ràdio Vaticà. El vídeo estarà subtitulat en deu idiomes i es publicarà un cop al mes durant tot l'Any Sant Extraordinari de la misericòrdia, que conclourà el proper 20 de novembre. En la gravació, el pontífex abordarà els diferents reptes que al seu parer afronta la humanitat i ajudarà els fidels a resar per aquests objectius, va explicar a la ràdio de la Santa Seu Frederic Fornos, director internacional de l'Apostolat de l'Oració.

El primer vídeo es publicarà demà dimecres 6 de gener i es difondrà en totes les xarxes socials en què l'Apostolat està present, com Facebook, Twitter, Instagram o Youtube. Estarà rodat en alta definició per un equip compost per experts de tot el món i en ell Francesc parlarà en espanyol, «la seva llengua de cor, de pregària, de la seva intimitat amb el Senyor».

Fornos va assenyalar que, amb aquests vídeos, Bergoglio involucrarà les persones en els problemes dels altres i abordarà «els grans reptes de la humanitat». «No es tracta de coses genèriques sinó d'homes, dones, famílies i nens. I ens ajuda a involucrar-nos en aquests reptes, amb la nostra pregària, amb la nostra acció perquè el nostre món pugui ser un món de més solidaritat i compassió, per vèncer així la indiferència», va assenyalar Fornos.

Prem per veure més contingut per a tu