Segueix-nos a les xarxes socials:

Una mirada al rock dels 90

Fundats a finals de 2013, la banda gironina Verbaline acaba de publicar el seu disc de debut (Burn me with fire), que presentarà al Festival Escala Rock el 26 de març.

Verbaline és un grup de rock alternatiu amb músics de l´Alt Empordà i el Gironés, que es va crear l´octubre de 2013, amb una formació de rock clàssica: David Tulsà (bateria), Pere Servià (baix), David Izquierdo (guitarra) i Clara Quera (veu). Acaben d'editar el seu disc de debut, anomenat Burn me with fire, que compta amb deu cançons en anglès i que ha estat gravat, mesclat i masteritzat a l´estudi Soundclub Studio de Salt, que gestiona Lluís Costa, guitarrista d´Adrià Puntí.

La influència dels rock dels 90´s hi és totalment present però no és estrictament aquest tipus de música el que s´hi pot escoltar, ja que tot hi haver temes que recorden Soundgarden, com Hurts like hell, hi ha referències musicals més properes a Skunk Anansie (December), al heavy-rock dels 80´s (Growing o Bright World) i fins i tot un tema molt soul a destacar per la seva força i profunditat (Confused in time). És un àlbum complet, amb cançons imprescindibles i amb molts matisos: la foscor de Hurts like hell, l´elegància de Glorious day, la tendresa de Lines, l´energia funk-rock de Bittersweet Love i la frescor de Balls i Flood.

La presentació del disc es farà al Festival Escala Rock, el proper 26 de març.

Prem per veure més contingut per a tu