Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona té nom de dona a la nova cançó de Joan Isaac

L'artista es desfà en elogis per una ciutat que «fa olor de menta tallada» al tema interpretat per primera vegada dissabte al festival Strenes

Girona té «nom de dona», «preciosa i assalvatjada», a la nova cançó que l'artista Joan Isaac va presentar en primícia dissabte per cloure el concert que va oferir a l'Autitori del Centre Cultura La Mercè, en el marc del Festival Strenes de la ciutat.

«Girona té els ulls verdíssims / fa olor de menta tallada / i una cabellera llarga / desfermada per l'espatlla», canta Joan Isaac acompanyat d'un quartet de piano, teclats, baix i bateria.

«Girona té una mirada / prenyada de melangia / que besa qui la desitja / i escolta quan se li parla»

«Girona té un riu lentíssim / que enfonsa a les seves aigües / reflexos calidoscòpics / quan la llum recull les ales»

«Girona té nom de dona / preciosa i assalvatjada / m'enyoro quan me n'allunyo / després d'haver-la abraçada»

En les paraules de presentació de la nova cançó, Joan Isaac es va desfer en elogis per una ciutat que li permet defugir «l'estrès» barceloní i va donar les gràcies al periodista gironí Xevi Planas per haver-lo convençut fa uns anys de retornar als escenaris, després d'una llarga etapa sense actuar.

Davant la insistència del públic, amb el concert ja finalitzat, Joan Isaac va tornar a sortir per oferir un vis que, com no podia ser d'altra manera, va consistir en la repetició de la cançó que ha escrit a major glòria dels gironins.

Prem per veure més contingut per a tu