La UdG ofereix el seu primer màster en seguretat alimentària
El màster inclou la realització de pràctiques en empreses i laboratoris
La Universitat de Girona (UdG) ha posat en marxa el seu primer màster en seguretat alimentària, que començarà el pròxim curs acadèmic de la mà del Col·legi de Veterinaris de la província i de l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA en les seves sigles en català).
Segons informa la UdG, l'objectiu és respondre als reptes que planteja la indústria de l'agroalimentació i aportar una formació d'alt nivell amb un enfocament multisectorial.
El màster inclou la realització de pràctiques en empreses i laboratoris a l'hora que el Col·legi de Veterinaris ha obert una convocatòria de sis beques dirigides a membres d'aquesta institució que vulguin realitzar aquests estudis.
El president del Col·legi de Veterinaris de Girona, Bernat Serdà, ha subratllat que la província compta amb un entramat industrial que necessita professionals qualificats en salut i higiene dels aliments.
Més a Cultura
-
Surten a la venda noves entrades per als concerts de Bruce Springsteen a Barcelona
-
Reediten el poemari «Un color per a cada amic» de Montserrat Vayreda
-
«Havia crescut amb odi, volent matar l’asassí de la meva mare»
-
Minibús Intergalàctic plasma en un disc la barreja de psicodèlia i ironia contra el gris