Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fira del Circ programa setanta funcions el cap de setmana

Nueveuno i 15Feet6 oferiran avui dues de les actuacions més esperades del festival de les arts al carrer

Seixanta funcions conformen el programa de l'edició d'aquest any de la Fira del Circ de la Bisbal d'Empordà, que va oferir un primer espectacle dimecres passat, però de fet va començar ahir i s'allargarà tot el cap de setmana amb la participació de trenta companyies.

La majoria dels espectacles són gratuïts i van des de circ contemporani a cabaret, trapezi, pallassos, aeri, diàbolo, malabars o pal, i la Fira inclourà també tallers.

La meitat de les companyies són catalanes, mentre que la resta es reparteixen a parts iguals entre les procedents de la resta de l'Estat i les internacionals, originàries de països com Itàlia, França l'Argentina o Bèlgica.

Els madrilenys de Nueveuno estrenaran a Catalunya l'espectacle Sinergia 3.0, en la seva actuació d'avui al Parc 8 de Març, una peça de circ contemporani que l'organització destaca per la seva execució i posada en escena.

Molt esperada és també l'actuació avui dels acròbates belgues 15Feet6, a la plaça Carreras Dagas.

La Fira del Circ de la Bisbal d'Empordà celebra aquest any la seva 21 edició amb l'objectiu habitual de convertir-se en plataforma d'exhibició i difusió de les arts de carrer. El pressupost d'aquesta cita es manté en 110.000 €, el 40% finançat per l'Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu