Segueix-nos a les xarxes socials:

Els germans Wallace cerquen el Sant Grial a Terra Santa al llibre de Sisu Lagares

Els germans Wallace cerquen el Sant Grial a Terra Santa al llibre de Sisu Lagaresgirona

Sisu Lagares ha publicat la seva quarta novel·la d'aventures, Els germans Wallace i el Sant Grial (Curbet Edicions).

El llibre, amb il·lustracions d'Àlex Santaló, és la continuació de les tres anteriors novel·les protagonitzades per dos germans escocesos: Els germans Wallace i l'espasa de Sir William (2014), Els germans Wallace i la llança de Sant Jordi (2015), i Els germans Wallace i el tresor perdut dels maies (2016).

De tots quatre llibres se n'ha fet recentment la gravació en audiollibre per a invidents i altres col·lectius amb dificultats visuals.

Aquesta és la quarta irrupció de Lagares en el món de la literatura de ficció, i el cinquè llibre de la seva carrera com a escriptor.

Amb els seus dos fills com a font principal d'inspiració, les obres de Lagares formen part d'un projecte que apadrina la Fundació Metalquimia.

Els germans Wallace i el Sant Grial es presentarà avui a les 6 de la tarda a l'Hotel Carlemany de Girona.

Presentació

La presentació anirà a càrrec de l'escriptor i periodista Martí Gironell i de Pere Codina, qui tot just fa un any va publicar el llibre Vivències d'un gironí a Terra Santa, editat per Fundació Metalquimia.

En aquesta ocasió, la trama del llibre de Lagares condueix la família escocesa i els seus nous amics fins a Terra Santa, lloc on una antiga secta de Cavallers Templers els posarà tants paranys com pugui per evitar que la copa de Crist reveli el seu perseguit amagatall.

Prem per veure més contingut per a tu