Segueix-nos a les xarxes socials:

Serrat debutarà el 30 de juny a Calella, municipi on va compondre «Mediterráneo»

L'actuació benèfica tindrà lloc la vigília de les havaneres a l'escenari de Port Bo i també cantaran Sílvia Pérez Cruz, Miquel Abras i Peix Fregit

Serrat debutarà el 30 de juny a Calella, municipi on va compondre «Mediterráneo»ANIOL RESCLOSA.

Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Miquel Abras i Peix Fregit oferiran el proper 30 de juny un concert benèfic a Calella de Palafrugell per recaptar diners per l'ajuda mèdica i quirúrgica a països emergents a través de la Fundació Clarós.

El concert és una iniciativa de Serrat per ajudar a la sensibilització sobre la lluita contra la sordesa profunda i captar recursos econòmics per la fundació, presidida pel doctor Andreu Clarós i que té entre els seus patrons personalitats de la cultura com Jaume Aragall, Ainhoa Arteta, Josep Maria Flotats, Joan Matabosch, Carlos Chausson i el mateix Serrat.

L'actuació, a la platja de Port Bo en la vigília de la 51a edició de la Cantada d'Havaneres, serà la primera de Serrat al municipi on va compondre l'àlbum Mediterraneo. La Fundació Clarós es dedica a l'impuls d'accions benèfiques, docents i de recerca, en l'àmbit de l'otorinolaringologia i cirurgia de cara, cap i coll, especialment a països en vies de desenvolupament a l'Àfrica i l'Àsia. En l'organització del concert també s'hi ha implicat l'Ajuntament de Palafrugell.

Els assistents presenciaran una actuació presentada pel periodista Josep Puigbó i que suposa el debut de Joan Manuel Serrat a Calella de Palafrugell, malgrat que aquest és el municipi (a l'antic Hotel Batlle) on l'artista va compondre el disc Mediterraneo, que conté la cèlebre cançó homònima.

Aparegut el 1971, el disc Mediterràneo és el vuitè de la carrera de l'artista i conté algunes de les seves cançons més populars.

Les entrades del concert es vendran a 40 i a 60 euros. També hi haurà localitats disponibles a 100 euros, per qui vulgui fer una aportació superior. L'adquisició de les entrades es podrà fer a partir d'avui mateix.

Prem per veure més contingut per a tu