Segueix-nos a les xarxes socials:

Mikel Erentxun actua al Cotton Club de Peralada el 9 de juny

Els nostres subscriptors poden gaudir dels grans èxits en solitari de qui ser vocalista de Duncan Dhu

Mikel Erentxun actua al Cotton Club de Peralada el 9 de juny

El Cotton Club de Peralada rep un dels músics més emblemàtics de pop espanyol dels vuitanta, Mikel Erentxun. Després d’una llarga trajectòria d’èxits amb Duncan Dhu, al costat de Diego Vasallo, i de viure paral·lelament una carrera en solitari des de 1992, va decidir llançar-se com a solista l’any 2001 amb ‘Ciudades de paso’ (2003) i el recopilatori ‘Éxitos’ (2004). Des de llavors, la seva discografia no ha deixat de créixer fins arribar a l’edició d’’El Hombre sin Sombra’ (2017), gravat, produït i interpretat a mitges amb Paco Loco, en els seus estudis d'El Puerto de Santa Maria (Cadis). El disc compta amb mescles de John Agnello i masterització a Sterling Sound a Nova York amb l'enginyer Greg Calbi. El mateix equip que a ‘Corazones’ (2015).

Aquesta nova col·lecció de 12 cançons ha estat enregistrada amb un sistema de8 pistes analògic. Compta amb la col·laboració de Maika Makovski, inclòs en el primer single, ‘Cicatrices’, i en el segon, ‘El amor te muerde los labios al besar’.

"'El Hombre sin Sombra' és un retrat fidel dels meus gustos musicals i sentiments personals. És un disc que parla de l'amor i les seves conseqüències ...", afirma Mikel.

Ara, el dia 9 de juny, Mikel Erentxun passarà pel Cotton Club de Peralada armat amb la seva veu, una guitarra i molt cor. Recorrerà els seus últims discos d'una manera molt propera i personal. I els subscriptors del Setmanari de l’Alt Empordà tenen l´oportunitat de veure’l a un preu especial, només 15 euros amb consumissió inclosa Preu per als no subscriptors, 25 euros.

Per aconseguir aquest descompte només heu de trucar al 972 53 81 25 i donar el vostre número de subscriptor. Trobareu més informació del concert a la web www.casinoperalada.com.

Prem per veure més contingut per a tu