El Festival de Titelles de Sant Martí Vell s’obre a les arts en viu

Se celebra dissabte i oferirà circ, instal·lacions participatives i música amb Ernesto Collado, Carles Pedragosa, Dolo Beltran o Escarlata 

L'espectacle «C.U.L.» d'Escarlata.

L'espectacle «C.U.L.» d'Escarlata. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

L’antic Festival de Titelles de Sant Martí Vell s’obre a les arts en viu després de quinze edicions. Nascut el 2007 i centrat fins ara en els espectacles de titelles adreçats al públic familiar, ara es reformula de la mà de la companyia La Banda, amb la directora Mercè Vila Godoy al capdavant, i amplia el ventall de propostes amb circ, instal·lacions i música, amb artistes com Ernesto Collado, Dolo Beltran, Carles Pedragosa o la companyia Escarlata, concentrades en un sol dia, aquest dissabte.

A partir de les 11.30 del matí i fins a les 9 de la nit, escenaris com la plaça del Poble, el camp del Mercadal, o el camí dels Àngels, a les Gavarres, acolliran propostes com una passejada olfactiva a càrrec d’Ernesto Collado, que planteja una immersió en el paisatge de les Gavarres a partir de les plantes aromàtiques; un espectacle i un taller de circ de Los Herreritas, Circ a les Golfes, o el teatre d’objectes d’Escarlata amb C.U.L, Col·lecció d’Universos Latents. 

També hi haurà titelles, amb Trashhh!!! de Zero en Conducta i La nina del cap pelat d’Engruna Teatre i la instal·lació participativa Circ dels Sentits de Mumusic Circus. 

La música la posaran Dolo Beltran i Carles Pedragosa amb Glòria Sirvent, que oferiran l’espectacle itinerant Contes musicalitzats.

L’entrada és gratuïta, però tant el passeig olfactiu com C.U.L. tenen l’aforament limitat i cal reservar plaça.