Segueix-nos a les xarxes socials:

Aronofsky crea polèmica a Venècia amb «Mother!», amb una brillant Lawrence

Aronofsky crea polèmica a Venècia amb «Mother!», amb una brillant LawrenceEFE/Ettore Ferrari

El cinema de Darren Aronofsky és sempre polèmic i Mother! ( Mare!), presentada ahir a competició al festival de Venècia, no és una excepció. Tantes esbroncades com a aplaudiments va rebre la pel·lícula, en la qual brilla una Jennifer Lawrence que ha fet el paper més difícil de la seva carrera.

«Era un personatge completament diferent de tots els que havia fet abans i em va portar a un costat completament diferent de mi mateixa, que no coneixia», va reconèixer l'actriu en una roda de premsa, acompanyada per Aronofsky, Javier Bardem i Michelle Pfeiffer.

En els assajos previs al rodatge, que van durar tres mesos, el director la va ajudar a contactar amb ella mateixa d'una forma desconeguda. «És el més difícil que he hagut de treure de mi mateixa mai», va afegir.

Somrient i nerviosa -«des que començo a parlar amb un micròfon davant començo a aterrorizarme», va afirmar-, l'actriu va ser la protagonista de la presentació, en la qual fins i tot va fer callar Aronofsky quan aquest la va interrompre en una resposta.

Una actitud molt lluny de la submissa que manté a Mother!, on interpreta a la dona d'un famós escriptor (Bardem) en plena crisi i que busca en persones fora del matrimoni la inspiració necessària per realitzar una altra obra.

Només cinc dies va trigar Aronofksy a escriure el guió davant dels deu anys que li van costar altres projectes, com Cigne negre.

Prem per veure més contingut per a tu