Segueix-nos a les xarxes socials:

La galeria d'art Dual de Girona posa en valor els artistes de l'Empordà

Manuel Solà, Regina Saura, José Luis Pascual, Alicia Marsans i Isabel Cuellas mostraran la seva obra el pròxim 16 de desembre

La galeria d'art Dual de Girona posa en valor els artistes de l'Empordàddg

Les obres dels artistes Manuel Solà, Regina Saura, José Luis Pascual, Alicia Marsans i Isabel Cuellas es donaran cita el proper dissabte 16 de desembre a la galeria d´art Dual de Girona. Es tracta d´una exposició col·lectiva on els visitants podran veure les obres d´aquests cinc artistes vinculats a l´Empordà i coneguts internacionalment pel seu treball artístic. L´acte cultural tindrà lloc a partir de les set de la tarda.

Concretament, ara fa un any que la galeria Dual va obrir per primera vegada les seves portes a la Gran via de Jaume I, 67 de Girona. El projecte va arrencar amb un objectiu dual, d´aquí el nom de la galeria. Per una banda, vol ser un punt de trobada de les obres de gran format de diferents artistes contemporanis establerts a Catalunya i, per l´altra, fer arribar l´art a totes les persones tot oferint obres de petit format a un preu assequible.

Dual és, per tant, un espai on es poden trobar exposicions temporals, individuals o col·lectives, així com permanents (durada mínima de 6 mesos) de petit format. Els artistes que exposen actualment en petit format són Marta Duran, Narcís Sala Gascons i Lluís Puiggros, entre altres. Estils molt diferents que van des de la il·lustració i el gravat fins a l´aquarel·la, l´art abstracte o l´impressionisme.

Amb l´objectiu d´arribar a totes les butxaques, a Dual també es troben obres originals i úniques de petit format a partir de 72 €, que conviuen amb les obres de gran format. En les dues plantes que té la galeria també s´hi troben escultures com les d´Alberto Udaeta o Mercè Riba. Durant aquest any, a la galeria s´han organitzat diferents presentacions d´artistes com són els duets, petites exposicions de les obres de dos artistes. Els primers van ser Joan Vilajoana i Carme Sanglas, i el segon duet el van formar els artistes Pau Morales i Oriol Tuca.

També s´han organitzat exposicions temàtiques com l´Exposició col·lectiva marines amb obres de Marta Duran, Cristina Paradís, Narcís Sala Gascons i Lluís Puiggròs, que transportaven el públic a la blavor més absoluta del mar.

Prem per veure més contingut per a tu