Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espai Santa Caterina de Girona descobreix la poesia de Palau i Fabre en una exposició

Creadors de diversos àmbits conmemoren el centenari del seu naixement recitant algunes de les peces de "Poemes de l'Alquimista"

L'Espai Santa Caterina de Girona descobreix la poesia de Palau i Fabre en una exposició

L´Espai Santa Caterina de Girona acull, des d´aquest divendres entre el 13 d´abril i el 30 de juny de 2018, l´exposició Jo soc el meu propi experiment. Tretze lectures dels Poemes de l´Alquimista de Josep Palau i Fabre, amb tretze poemes del seu llibre Poemes de l´Alquimista, interpretats per creadors de diverses disciplines.

La mostra, que té com a comissari Julià Guillamon, és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

El director general de Difusió, Ignasi Genovès, inaugurarà l´exposició el 12 d´abril, a les 18 hores. També hi assistirà la directora de la Fundació, Maria Choya.

En aquesta exposició, que s´ha presentat al Palau Robert i a la Fundació Palau a Caldes d´Estrac, creadors de diversos àmbits interpreten alguns dels poemes més destacats del llibre Poemes de l´Alquimista publicat per primer cop clandestinament el 1952, considerat una de les obres més importants de Josep Palau i Fabre i un dels llibres de poesia en català més coneguts i reeditats.

L´Any Palau i Fabre, que té com a comissari Manuel Guerrero, se celebra en el centenari del seu naixement i nou anys després de la seva mort. Pretén donar a conèixer i estudiar l´obra i la personalitat del poeta, tot valorant el conjunt i la diversitat de la seva producció.

Prem per veure més contingut per a tu