Segueix-nos a les xarxes socials:

Santi Balmes dona el tret de sortida a l'intens cap de setmana de l'Aphònica

Vinicio Capossela, Dr. Calypso, David Verdaguer, Ariel Rot i Sångensemblen Amanda actuen a Banyoles

Santi Balmes dona el tret de sortida a l'intens cap de setmana de l'Aphònicaefe

Santi Balmes, Clara Segura i Fluren Ferrer van oferir ahir un espectacle a tres bandes de música, paraula i interpretació, basat en els textos més personals del cantant de Love of Lesbian, recollits al llibre Canción de Bruma. Amb aquest espectacle va arrencar a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles un llarg i intens cap de setmana del festival Aphònica.

Avui dijous tindrà lloc el tast de concerts d'Ana Rossi i Marta Roma i també s'inaugurarà la instal·lació artística Llibertat en moviment, de l'Obrador de Càritas Pla de l'Estany, al Camí Fondo de Canaleta. Per a demà divendres, el festival ha programat l'actuació de Judit Nedderman, i el concert del cantautor italià Vinicio Capossela, que presentarà Canzoni della cupa (23 h, Estrella Damm Club Natació Banyoles). Més tard, tindrà lloc l'actuació del grup de hip-hop drum & bass i dub africà Senyor Oca. Tancarà la nit la mítica banda Dr. Calypso.

L'Aphònica continuarà dissabte al migdia amb una proposta emergent, Intana (Fundació Lluís Coromina - Espai Eat Art, 12 h). A la tarda hi haurà el cantautor solsoní Roger Mas i l'espectacle de cant a cappella amb The Hanfris Quartet.

A continuació el festival comptarà amb l'actor David Verdaguer i el músic Òscar Machancoses, que presentaran l'espectacle Dos machos verdes fritos. Més tard, tindrà lloc el primer dels dos concerts de la barca Tirona, amb totes les entrades exhaurides: Xarim Aresté (20 h). En un altre espai, arribarà el grup Tornaveus, i l'espectacle Tenors, de la companyia Illuminati. Tancarà la nit The Otis Redding Show.

L'últim dia de festival, diumenge, arrencarà de bon matí amb un espectacle familiar: Reggae per xics, de The Penguins. A la tarda actuarà Ferran Palau i una altra de les propostes internacionals del festival: Chris Kramer & Beatbox'n'Blues. El segon concert a la barca Tirona serà a càrrec de Marcel Lázara i Júlia Arrey. Més tard serà el torn d'Ariel Rot i de la formació sueca Sångensemblen Amanda. Tancarà la 15a edició del festival El Petit de Cal Eril.

Prem per veure més contingut per a tu