Segueix-nos a les xarxes socials:

Begoña Alberdi i Chantal Botanch actuen al Concert Líric a benefici de Som Sostre

L'actuació es farà divendres dia 6 al Centre Cultural La Mercè de Girona, amb la col·laboració del GEiEG

Begoña Alberdi i Chantal Botanch actuen al Concert Líric a benefici de Som Sostre

L'escola de música Sol de Solfa, amb la col.laboració del GEiEG, organitza un recital líric benèfic a favor de l'associació gironina Som Sostre, amb la participació d'artistes com Begoña Alberdi i Chantal Botanch, entre molts altres.

El Centre Cultural La Mercè de Girona acollirà divendres (20h) un espectacle que comptarà amb 13 cantants lírics d'arreu de Catalunya i 7 pianistes acompanyants.

A més de Begoña Alberdi i Chantal Botanch, els cantnts són: Georgina Reyner, Maria Isart, Laura Coll, Jordi Homs, Jordi Mas, Nestor Pindado, Claudia Coral, Eva Ribas, Victor Jiménez, Clara Valero i Pilar Sanz.

Actuaran acompanyats per: Mariona Sarquella, Reinalda Blanco, Cristina Gavilán, Claudio Suzín, Didac Barber, Quim Solà i Albert Bosch.

El concert inclourà un repertori variadíssim amb obres de Puccini, Bellini, Bizet, Gounod, Mozart, Purcell, Brahms, Shumman i altres.

El preu de l'entrada és de 15 euros anticipada i 18 a taquilla (descomptes per nens i jubilats). Les entrades anticipades es poden adquirir a Sol de Sofa, recepcions del GEiEG, granja Eucaliptus, discos Coll, merceria Rosa i Diví.

Som sostre es una associació de veïns que ajuda, acompanya i fa visible la problemàtica dels sense llar a Girona. El seu principal objectiu es crear vincles, portar menjar i vestimenta per aquells que més ho necessiten.

Prem per veure més contingut per a tu