Segueix-nos a les xarxes socials:

Exmembres de Sau munten «una reunió en gran» al Liceu

El pròxim 1 de març hi haurà un concert amb un record especial a Carles Sabater, mort fa 20 anys

Els antics músics i tècnics de Sau han decidit muntar «una trobada d'exalumnes en gran» al Gran Teatre del Liceu el pròxim 1 de març, en què hi haurà «un record especial» per a Carles Sabater, el carismàtic i irreemplaçable cantant de la banda, mort fa vint anys durant un concert a Llançà.

En una entrevista, el guitarrista i cofundador del grup, Pep Sala, ha recordat que el passat 13 de febrer es van complir 20 anys de la prematura mort de Sabater, amic i company de batalles que és a la seva ment «cada dia de l'any, no només quan arriba l'aniversari».

La data és prou important com per rememorar la seva figura, encara que «el concert no serà un homenatge, sinó una trobada entre amics, en què la seva absència serà evident, com ho és sempre», ha aclarit Sala, que ha esperat que les entrades per al Liceu estiguessin esgotades abans de vincular-ho amb l'aniversari de la mort de Carles Sabater per evitar l'ús comercial d'una cosa tan delicada. El concert al Liceu forma part de la petita gira que els antics músics i tècnics de Sau, divuit en total, van iniciar l'abril de l'any passat al Festival Strenes de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu