Segueix-nos a les xarxes socials:

Edgar Massegú i David Sánchez inauguren «Mapa Katàrtik» al Bòlit

El centre d'art contemporani inaugura aquest dijous la nova exposició, basada en el film "Katàrtist"

Edgar Massegú i David Sánchez inauguren «Mapa Katàrtik» al Bòlitbòlit

El centre d'art contemporani Bòlit de Girona inaugurarà demà dijous (18 h) a la seu del Pou Rodó l'exposició Mapa Katàrtik, basada en la pel·lícula Katartist, que va ser preestrenada al Cinema Truffaut de Girona en el marc del Dia Internacional de l'Art.

Creada per l'artista Edgar Massegú, ànima del grup de música Pulpopop, Mapa Katàrtic constitueix, segons explica un comunicat difós pel Bòlit, «una exploració singular, impossible i extravagant de les localitzacions on va ser filmada l'obra». Massegú ha creat la mostra amb el blanenc David Sánchez (La Sánchez).

La mostra ofereix un recorregut «arriscat» per la perifèria d'una ciutat de cartró-pedra: Sarrià de Ter, Medinyà, Sant Julià de Ramis. En aquestes localitzacions hi ha «clavegueres pudents deixades de la mà de Déu, edificis en total deconstrucció, i també pintures lisèrgiques amb aire de reivindicació».

Tot plegat es presenta amb l'acompanyament musical de PulpoPop, que en aquesta ocasió ha treballat amb estris trobats, amb la intenció de fer viatjar l'espectador per «un univers katàrtik que lapida els límits de l'art i que demostra que una genialitat moguda pels avatars de la decadència absoluta emana de sota les pedres». L'exposició es podrà visitar fins al 30 de juny al hall del Bòlit Pou Rodó.

Prem per veure més contingut per a tu