Segueix-nos a les xarxes socials:

L'espectacle dels deu anys d'El Pot Petit omplirà dos cops l'Auditori diumenge

Les dues funcions que s'han programat (12.00 i 17.00 h) en el marc de Temporada Alta amb prou feines tenen una vintena d'entrades disponibles

L'espectacle dels deu anys d'El Pot Petit omplirà dos cops l'Auditori diumengemarc martí

L'espectacle que celebra el desè aniversari d'El Pot Petit, estrenat a Olot el juliol passat, arriba aquest cap de setmana a l'Auditori de Girona en el marc del Festival Temporada Alta. Se n'han programat dues funcions per al diumenge (12.00 i 17.00 h), i com ha passat a la majoria de ciutats on han dut el muntatge, les localitats han volat. Ahir a la tarda amb prou feines quedaven una vintena de localitats lliures entre les dues sessions amb la qual cosa el ple està assegurat amb més de 2.500 espectadors entre l'una i l'altra.

La companyia liderada per Helena Bagué i Siddartha Vargas proposa un xou que repassa les cançons més populars d'aquests deu anys amb nous arranjaments i una potent posada en escena. A en Pau i la Jana els acopanyen els músics de la Melmelada Band, tretze en aquesta ocasió, en un xou que combina música i titelles però que, aquesta vegada, no porta a dalt de l'escenari el clàssic Pot Petit. En aquesta dècada que ara celebren el grup ha editat tres discos, Canta amb El Pot Petit (2012), Ritmes i Rialles (2015) i A l'aventura (2018). I ara n'acaba de sortir un quart, El Pot Petit 10 anys, que des del 27 de setembre està disponible a totes les plataformes digitals i que diumenge es podrà trobar físicament a l'Auditori amb les cançons que formen part d'un espectacle que al desembre també es podrà veure a Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu